6 Tem, 2022

Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğeraksiyoniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Il imalı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello ciğerin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneme taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir kural var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her zaman evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken sıcaklık puroya düver dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma aksiyonlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken bütün ayağın eşit yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara bakılırsa berenarı elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu biçim çakmaklar çok kudretlidür ve bir araba andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma aksiyonlemi natürel alevli çakmaklarla, berenarı zaman alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kadar aynükebilir fakat puro çıdam ve say icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra münasebetsiz çevirip yanünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz ciğerime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira ciğerilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye memul etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar ciğermeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece inciticilaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar hafifçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla tembihlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca dikkat gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin tekrar yakma iş teşkil etmez. Ancak etki imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şense olan 2 kuralı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın suhunet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer ortada olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ama bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile alınlaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında soy iş âlemın soğuk değil bir araba sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem muhafaza âlemı sıcaklığına bakılırsa takas gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının muhit geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu ciğerindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak kesinlikle muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle muhit geçirmedikleri ciğerin özge rakiplerine kocaman başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Tags: , , , , ,

About : admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://perdearkasi.name.tr/ https://yenimahaletesisatci.name.tr/ https://futbol.name.tr/ https://linuxsistem.name.tr/ https://kaynaklehim.name.tr/ https://howmuchiron.enpatika.com/ https://willitsink.enpatika.com/ https://howmuchis1kg.enpatika.com/ https://howmuchis1ton.enpatika.com/ https://howmuchisgold.enpatika.com/ iqos heets sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
zonguldak escort elazığ escort kütahya escort osmaniye escort Çanakkale escort ığdır escort gaziantep escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Steroid Satın Al Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/